Sales

training

Meer en makkelijker verkopen aan nieuwe klanten of bestaande klanten, zorgt ervoor dat u uw doelstellingen behaalt en zelfs kunt groeien! Onze verkooptrainingen helpen u en uw team met meer plezier én meer resultaat de verkoopgesprekken te voeren. Het maximale uit leads en offertes te halen, op een manier die voor de verkoper én de klant goed voelt; het kan! Verkopen is ontzettend leuk wanneer dit gebeurt op een manier waarbij u én uw klant zich prettig voelen. Onze (in-company) trainingen zijn maatwerk, specifiek ingericht op uw branche en specialiteit, waarbij een gedegen voorbereiding onderdeel is van het succes!

service2succes

Iedereen kent dat wow-gevoel op het moment dat in een winkel, eetcafé of zelfs bij het tankstation of de huisarts de gastvrijheid en service zó geweldig is dat het opvalt! service2succes maakt inzichtelijk hoe u scoort op de wow-barometer. Hoe gastvrij ontvangen voelen uw cliënten, bezoekers of klanten zich eigenlijk? Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

marketing

Naamsbekendheid en nieuwe leads. Het zijn heldere doelstellingen waar elk merk en bedrijf naar toe wil werken. me professionals adviseert ondernemers die groei willen realiseren, maar niet toekomen aan het opzetten van een goede marketingstrategie. Zonder te struikelen over vakjargon, een overvloed aan social marketing of een oerwoud aan keuzes, analyseren we samen met u graag de mogelijkheden voor een sterke positionering van uw dienst of product.

“Het is zonde als je een commerciële kans laat lopen...”

op zoek naar waardevolle tips om uw verkoop een boost te geven?

me professionals biedt u een schat aan organisatorische hulp, flexibele diensten en een aanpak-op-maat, waarin de klant centraal staat.
Onze klanten schakelen onze specialisten in voor zeer diverse en uiteenlopende projecten.

Scroll naar boven