Team

me professionals bestaat uit een team van specialisten èn generalisten. Ervaren ondernemers die vanuit allerlei verschillende disciplines en bedrijfstakken hun kennis toepassen. Samen met onze klanten streven we naar operational excellence. Het bedenken, ontwikkelen en de gewenste situatie te realiseren in de praktijk is ons belangrijkste doel! 

sharryn menke

In mijn jarenlange ervaring als manager en coach is mijn voornaamste kwaliteit dat ik visie en te behalen doelen goed in het vizier houd en weet te vertalen naar concrete acties. Belangrijk daarbij is om de kracht van een ieder (persoon en organisatie) in te zetten. Ik ben recht door zee, pak graag door en denk oplossingsgericht. Georganiseerd en tegelijkertijd flexibel werken past bij mij, maar vooral doe ik dit met een grote dosis humor en plezier!

loek dingerdis

Vanuit mijn uitgebreide ervaring als directeur en ondernemer, aangevuld met mijn achtergrond als bedrijfskundige, marketeer en adviseur ben ik in staat je met raad en daad bij te staan in het helder krijgen van je visie. Met mijn sterk betrokken inzet help ik bij de ontwikkeling én uitvoering van een persoonlijke, eigen en op maat gesneden strategie die past bij jou en je bedrijf.

dick pieters

Mijn motto? Getting things done. Het resultaat? Mensen werken met meer plezier, teams voegen aantoonbaar waarde toe en organisaties worden wendbaarder én maken meer impact. Mijn ondersteuning richt zich op een 6-tal kerngebieden.

✓ Strategie- en organisatie-ontwikkeling
✓ Samenwerken en teamoptimalisatie
✓ Communicatie (w.o. effectieve gespreksvoering)
✓ Klantgericht denken én doen
✓ Leiderschapsontwikkeling
✓ Gedragsverandering

nathalie menke

Met creativiteit en flexibiliteit zet ik mij graag in voor ondernemers en diverse organisaties op het gebied van professional organizing en procesoptimalisatie. Mijn ervaring als projectmanager maakt dat ik snel inzicht verkrijg in waar de behoeftes liggen van klanten en bedrijven. Mijn motto is helder. Wàt u georganiseerd wilt hebben is vaak duidelijk, maar hoe precies, dat vertel ik u graag!

ingrid van ophem

Bent u een ondernemer die hulp kan gebruiken bij de verkoop van uw product of dienst? Ik kan u helpen om met meer plezier én meer resultaat te verkopen. Als verkooptrainer en ondernemerscoach help ik ondernemers en teams om beter te presteren op het gebied van verkoop. Dat is het doel van de trainingen die ik geef en dat doel behalen is het leukste wat er is.

judith aalberse-houtzager

Na jarenlange ervaring in de marketing- en communicatie wereld, ben ik in 2018 met Just call us gestart. Omdat ik iets wilde doen waar ik energie van krijg, ben ik gaan doen waar ik goed in ben; dingen regelen. Juist bij verhuizingen moet er heel veel geregeld worden. Ik zorg ervoor dat al uw to-do lijstjes ta-da lijstjes worden!

“De stap naar een optimaal proces is zo gaaf om te maken...”

ook inzicht en structuur krijgen in uw organisatie?

me professionals biedt u een schat aan organisatorische hulp, flexibele diensten en een aanpak-op-maat, waarin de klant centraal staat.
Onze klanten schakelen onze specialisten in voor zeer diverse en uiteenlopende projecten.

Scroll naar boven