Organizing

Events

Het allereerste enthousiaste idee voor een beurs, bedrijfsuitje of seminar ligt op tafel. Aandachtig luisteren, adviseren en samen de eerste aanzet tot een plan-de-campagne formuleren is de volgende stap. me professionals neemt projectmanagement serieus en houdt van duidelijke communicatielijnen. Na het offerte- en concepttraject regisseert me professionals niet alleen uw evenement, maar ook de volledige aanloop ernaar toe. Wij behouden het overzicht en hebben oog voor alle belangrijke details. Ons team zorgt met inzicht en creativiteit voor een vlekkeloos verloop en ondersteunt u bij het behalen van uw doelstellingen.

Professional organizing

De signalen zijn herkenbaar. Lange to do lijsten, teveel chaos en dus te weinig structuur. Interne zaken blijven liggen, klanten gaan immers voor. Uw backoffice heeft veel invloed op uw bedrijfsvoering maar is vaak een ondergeschoven kindje, zeker bij groeiende ondernemers. Onze praktische tips en belangrijke aandachtspunten maken het dagelijks werk voor u en uw medewerkers een stuk makkelijker! Uw expertise hoort bij uw focus: uw core business. Het regelwerk doen wij.

verhuisprofessionals zakelijk

Staat uw bedrijf voor een verhuizing? Maak kennis met onze expertise in zakelijk verhuizingen, niet zelden voorafgaand aan een complete verbouwing. Of het nu gaat om nieuwbouw of een te renoveren pand, om groei van uw onderneming of een locatie met een andere uitstraling van uw bedrijf. Het inhuren van Verhuisprofessionals is de juiste weg naar een zorgeloze en geslaagde verhuizing.

Een goede voorbereiding en inventarisatie van uw wensen door een ervaren projectmanager is de eerste stap. We pakken uit met een realistische planning en offerte. Het doel? Zonder stress en chaos en met een minimale gevolgen voor uw lopende bedrijfsprocessen, zorgen we voor een vlekkeloze overstap naar uw nieuwe bedrijfsruimte.

U kunt op ons rekenen voor alle facetten van uw verhuizing; van opslag van bedrijfsmiddelen tot schoonmaak, van verbouwing tot complete inrichting, inclusief IT-diensten en eventuele vergunningen. Verhuisprofessionals zorgt ervoor dat de koffie – mét wat lekkers om de verhuizing te vieren – klaarstaat op uw eerste werkdag op het nieuwe kantooradres!

Verhuisprofessionals particulier

Een verhuizing zonder stress en zonder geregel? Laat uw complete verhuizing regelen door Verhuisprofessionals. Van een overzichtelijk verhuisplan, het begeleiden van verbouwingen en de inzet van klusjesmannen tot het doorgeven van adreswijzigingen, informeren van nutsbedrijven, verzorgen van internetaansluitingen en in- en uitpakken. Wij nemen u al het sjouw- en regelwerk uit handen en dragen zorg voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft; van voorbereiding tot de dag zelf. Bovendien krijgt u veel handige tips en aantrekkelijke kortingen bij verhuizers en klusjesmannen.

“Focussen op de core business, het regelwerk doen wij!”

ook inzicht en structuur krijgen in uw organisatie?

me professionals biedt u een schat aan organisatorische hulp, flexibele diensten en een aanpak-op-maat, waarin de klant centraal staat.
Onze klanten schakelen onze specialisten in voor zeer diverse en uiteenlopende projecten.

Scroll naar boven